lauantai 28. tammikuuta 2012

första dagarna

hejs svejs, hälsningar från Aussina!!

Igår och idag har jag varit med min host familj och deras bekanta och jag har haft vääääldit trevlit :) Alla är så utgående och sociala här! Och jag älskar ren small talk, fast ja själv nog e dålig på det... otroligt dålig heheh. men ja antar att ja kommer att lära mej :)Fredag kväll hos Tillack's. Min host mammas (Sonias) mamma kom också, hon stannar här enda till måndag kväll. Adams kompis Jacob är mesta delen av sin tid också här Senare på kvällen kom även Sonias man hem och vi chillade och talade hela kvällen alla tillsammans.


 Idag for jag med Mell och hennes kompis Daniel till Westfield, ett ''litet'' shopping centrum här, typ lika stort som Itis heheh. HÄÄÄÄÄÄRLIGA butiker!! ja har inte ännu shoppat kläder men skaffade prepaid och en adaptor, äntligen!


Vi åt på KFC, omnomnom franskisar och hamburgare med dipp sås som bestid av potatismos och nån underlig sössö. Men det var gott!


 Mell and Junior <3

 Igår var jag med Adam och Jacob till polen också, det är som en simhall med utomhus. Och vattnet i bassängen är int som i Finlands bassänger utan 28 och 33 grader... men pojkarna frös.. :')

I luften är den omkring 25-30 grader varmt, de jätte fuktigt och regnar lite hela tiden. Folk tycker de e kallt här... ja har hur varmt som helst. Men jag väntar nog på att solen skall komma fram!

4 kommenttia:

 1. vill du skicka telefonnumror och adresser och sånt, så att man kan överraska dig med något kul i påsten :)

  VastaaPoista
 2. Ojoj, så skönt de där låter! Sku int vara helt fel me +25 grader! Frös sjukt mycke Ida :D ha de bra, d så härligt när du bloggar <3

  VastaaPoista
 3. jaa my ja satt i fabo:) hahah ica! ja ska fösöka så ofta ja ba hinner..

  VastaaPoista
 4. ja tala just me min kusin som bor sådär puoliks i Alaska me sin kille så hon berätta allt möjligt av jenkkimat o va de består av hhahah.. Varpu tex.berätta att en gång hade hon glömt några paahtoleipäviipale utan påse på köksbordet o hade vari tri veckor borta o sn när hon kom tibax så brödksivorna va fortfarande lika mjuka som alltid o utan nåt mögel eller nåt :__D
  men endå du e bara _ett år där så ja tror att du int kommer att hinna proppa i dig så mycke farliga ämnen :)

  men så kiva att du bloggar! pusspuss

  VastaaPoista