sunnuntai 12. helmikuuta 2012

Brisbane, babey !

Jag har haft en av dom bästa dagarna hittills här i Brisbane idag - in daaa CITYY!! Med Emma, Brendan, Theo och Issiah. Det tar 20 min med tåg att åka till centrum, typ ingenting alls, ju!

Först shoppade vi, sedan åt vi suchi och/eller Hungry Jack's (eli Burger King i Finland) och efter det tog vi oss till stranden och simmade i timmar, vattnet var så varmt.

Mittiallt kom molnen, då steg vi med skrynkliga fingrar och tår upp ur vattnet. När vi steg in i tåget började det regna. Hahah, perfekt dag skulle ja kunna påstå :)


  

En otroligt stor och vacker stad med många höga skyskrapor.


På gatorna fanns mycket entertainment. bl.a dansare, trollkarlar, bra musiker och så får jag inte glömma Elvis; på bilden ovanför.


Jag och vackra Emma <3


Finlands städer har måsar - Brisbane har dessa fåglar. Ungefär 30 cm höga och jag tycker dom är hur coola som helst, men det tyckte ingen annan ..Vi tog oss till stranden med en city-cyklist. Det var en fartfylld resa, han som cyklade hade hurja benmuskler!Mellis paradiiiiiiiiiis!!
Människorna är väldigt roliga här emellanåt.
Jag stod och fotade och mittiallt hörde jag någon ropa '' Can you take a picture of us when we come up from the water? '' 
Hahh ja fick mej ett gott skratt!
Här är resultatet... :D


Alltså uh jeah


Tackkk för en väldigt lyckad söndag, mates !

5 kommenttia:

 1. Nej va du e fin:) <3 snygg miesseura haa du hitta mee;)

  VastaaPoista
 2. de ser helt ut som från nån leffa! :))

  VastaaPoista
 3. Härliga bilder!! Ni e alla så bruna o fina! ^^

  VastaaPoista
 4. Alltså uh yeah...
  hahahhaah Melli du skriver ibland så roliga juttun att ja börjar skratta ääneen
  o uh yeah, ja komppar Miki. kivannäkösii kundeja (mut mimmit kans..!)
  ha roligt njut nauti have fun baby
  -RiikkaM.

  VastaaPoista
 5. hahahah:'D o era kommenttin får mej att repee ! tack ica! ännu e ja int så brun - men lite färg ha ja fått jeee. Karin, emellanåt känns de här nog som en leffa... :) <3

  VastaaPoista