keskiviikko 7. maaliskuuta 2012

Science in Practise

Tänkte berätta lite närmare till er om skolamnena. Lite närmare om Science till först. Det är alltså biologi. Det handlar mest om hur man planterar och om jordbruk.

Det vi gör är ett power point projekt om jordbrukens historia. Det skall vara ungefär 7 ppt sidor långt och vi har 10 veckor på oss att göra det, ca 4 kvar tror jag. Inte svårt. Jag är klar sedan länge :--)

Vi går nästan varje lektion, varje ämne 3 gånger i veckan och 1 lektion är 70min lång, ut och vattnar våra planttor som vi har planterat. Det tar ca. 5min. Sedan sitter vi en halv timme och pratar och chillar!Där såg ni några av planttora. Snygga eller hur? Jag vet inte  helt vad det är men något av det är basilika.

Basilikan skall vi använda vår sista lektion före semester one. Då gör vi nämligen pizza!

Vår lärare i Science är väldigt fet men rolig. Hon brukar sätta på 80-tals musik på timmarna på Youtube och sedan sitter vi alla och lyssnar till det istället för att jobba på våra projekt.

Det här ämnet är helt kiva nog, lite tråkigt emellanåt.


3 kommenttia:

 1. not fair att ni haa sådä chillit i skolan.....!:D

  VastaaPoista
 2. jee melli, da finns det hopp om en ny bonde pa Keltas i framtiden ;) strunt i solrosor, du kan satsa pa basilika och andra herbs!

  VastaaPoista
 3. ja vet kiki, ja blir helt bortskämd me skolan hit..:)
  Tjaa Hanna va int så säker på de haha!:DD

  VastaaPoista