perjantai 11. toukokuuta 2012

A thousand years

Sometimes I get homesick.

Som idag.

Jag vaknade, tittade i spegeln och gillade ännu heller inte pannluggen som dessutom idag stretade åt alla håll. Sedan hittade jag inte rena strumpor = dålig början på dagen.

I skolan känner jag mej ensam. Det enda jag vill är att tala till någon som jag kan lita på till hundra procent. Jag inser att jag inte har en nära vän här som jag skulle kunna klaga till om mina strump problem.

Sedan avbokas mina veckoslutsplaner.

Det var då som jag bara önskade att ja skulle vara hemma i Borgby. Men nej, jag är på andra sidan jordklotet och far inte hem på något som känns som tusen år.

Sista timmen i skolan, på enkkan, tittar vi på en sorgsen film. Gråten kom i halsen och hemlängtan kom starkare en nånsin tidigare.


Nu sitter jag och tröst äter och inser att jag öppnar mej till bloggen istället for en vän.. och antagligen är det nog inte den bästa iden mn orka bry sej.

12 kommenttia:

 1. Melissa ja börja gråta

  De den där hemlängtan o riktit jobbiga stunden som måst komma när man e långt borta hemifrån. Ja sku bara villa kunna tala me dej live precis nu! saknar dej massor. en JÄTTESTOR kram ti dej, vi hörs på söndan! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mega kram tillbaka nogra timmar o sen e de skype <3 :)

   Poista
 2. Nej melli <3 int e de länge kvar tills du slipper tibaks ti borgby skogana!

  VastaaPoista
 3. </3 mähhh that sucks dude :'( ...kan vi oxå skypa på sönda? ha int hört av dj på lääänge :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. De e bra nu!! Ja hinner int denhar sondan men nesta? :)

   Poista
 4. Voi sua, kovasti tsemppiä täältä edes pikkasen lähempää ku toiselta puolen palloa! Kyllä se siitä, olis muuten ihan superkiva päästä näkemään jossain... Koita vaan tehä kaikkea, ja ihan tosi itkeminen auttaa, kun vaan annat tulla kaiken ulos ja kuuntelet suomimusaa ja katot rakkaiden kuvia, huomenna on uus päivä! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos Maria!!<3 Joo, oikeesti yritetaan tavata tan vuoden aikana ainakin kerran! se olis niiiiin mahtavaa :)

   Poista
 5. Oon IHAN varma siitä, että kohta se menee ohi ja sitte seuraavaks onki jo kauheeta lähteä takas tänne kylmään (ja marraskuussa PIMEÄÄN)Suomeen...

  Pusuja Milolta, Eldalta ja Lenniltä, ja meiltä muilta haleja!!!

  -äiti

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ma tuun joulukuussa kotiin, muuten hyva :D Takasin!!!

   Poista