maanantai 16. heinäkuuta 2012

Cairns, dag fem


 JAG FOR TILL GREAT BARRIER REEF OCH SNORKLA!!!''We're here'' sade Bella.
'' uhm.. okej..'' svarade jag.
Jag såg i mitt huvve framför mej hur vi bara hoppade ur båten och snorklade vart vi nu ville.


Nå båten sattes nog fast i en liten flytande platform på havet, vart fanns bänkar etc. Och på båten fanns stående bord och allt så de va aika najs B)

Vi hade tur med vädret, väldigt hett och väldigt soligt.


Vattnet var så blått, spec på vissa ställen! Ja ha aldri sett så blått vatten förut!


Vi är vackra.


Vi for också och åka ubåt!! Bilden e en bild som jag tog från ubåten... färgerna e dåliga men de va no int så hemst färggrant i verkligheten heller.Just före vi hoppa i!!!

Helt fantastisk dag, men själva korallen ser nog int ut som på alla bilder man får se. Färgerna e int alls lika starka. Men det var hela tiden massor med fisk runt oss. Och ja rörde en fisk som va typ en meter lång och 1meter i diameter... oioioioi de va så coolt.

Vi hade en undervattenkamera också, men vi ha int ännu tagi ut bilderna men jag sätter dom nog hit sen när jag får dom, om dom över huvu tage blev till något haha.

2 kommenttia:

 1. JEEEESSSSS MELLI!!!
  Du gjorde det vad ja önska att du också skulle göra där i Australie, nämligen snorkla! :::) ooooh i'm SO happy now. eller okej jag kan inte veta hur du koki de men de gånger när ja har vari o snorkla så det har varit så underbart att ja har int typ gjort någå liknande.
  h.riikkam.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hahah voi riikka <3 de va helt underbart! unohtumaton kokemus oikeesti!! ja had aldri förr snorkla ordentlit så de va no aika jännä :)

   Poista