sunnuntai 8. heinäkuuta 2012

Länge sen sist kära läsare

Har haft helt underbara holidays - måst bara säga att jag är så lycklig. Massor har hänt och jag tänker blogga om allt men nu i detta skede är allt jag orkar säja - TACK. till allt och alla.. Jag är bara så tacksam över allt jag får uppleva och se och över alla nya människor jag får träffa och lära känna :)

Idag fick jag en ny syster - alltså inte en baby som ni kanske nu tänker hehe, utan en till utbyteselev till familjen. Costanza från Italien!!

Och ja, vad är nu inte härligare än att ha en hel bunt med paket och brev när man kommer hem och vänta på sängen, ni vet int hur glad och lycklig jag blir varje gång jag får något i posten. Det glädjer alltid upp min dag och jag kan inte sluta le. Jag skrattar och gråter när jag läser dem och kuulemma har mina ögon ett visst lyster när jag får något som kommit hela vägen från Finland i min hand. jag blir så glad av att tänka att ni ännu kommer ihåg mej och kanske tänker på mej lite då som då.


Jag har jätte dåligt samvete av mina egna brev, dom känns så löjliga i jämförelse med era, förlåt!! Jag skall svara bättre i framtiden! Och förlåt om det tar tid, hoppas ni int ha blivi jätte besvikna..

2 kommenttia:

  1. Ruotsin pakettikin näemmä tuli perille;good!
    Et arvaakaan, kuinka kiva kuulla että sulla on kiva olla siellä!

    -äiti

    VastaaPoista