tiistai 7. elokuuta 2012

Är detta ett misstag?

Jag har inte berättat orsaken varför jag böt familj hit på bloggen för att det har känts ganska personligt och jag har helt enkelt inte haft lust att dela det med alla. Men nu har det gått en tid och för dom som orkar läsa, vassego bara. Det är en LÅNG story.

Mina tre första månader spenderade jag alltså i en förort utanför Brisbane. Det var endast 30min med tåg till centrum vart fanns ALLT man behövde. Det var endast 3km till ett shoppingcenter lika stort som Itis eller Forum. Min skola var en state school med 2800 elever och min familj bestod av mamma, pappa och allt sammanlagt fem olika tonårs- syskon. Huset var ett enda kaos varje dag och det hände massor av saker hela tiden, ex. fester, droger och massiva bråk. Med massiva menar jag sådana bråk vart det användes våld mot varandra och till och med väggarna for sönder. men det var håll i gång och jag hade hur roligt som helst! Dessutom fanns det inga regler eller chores i detta hus, vilket var... otroligt lepot!!

Min host mamma var endast 31 år och hennes indiska man 21. Deras äktenskap var inte det bästa. Host pappan var Hindi och hans religion var väldigt annorlunda, vilket visade sej vara lite problematiskt emellanåt, men inget man inte kan leva med. Han var mera som en kompis än pappa till mej eftersom vår ålderskillnad endast var 4 år.

Mamman var alkoholist, jag såg henne aldrig mer än 3 dagar i rad utan alkohol. Hon hade inget jobb. Till oss ungdomar berättade hon dock att hon jobbade som travel agent men det var en lögn. Host mamman min utnyttjade sina vänner för pengar, och mej också. Det försvann pengar från min plånbok alltid om jag hade cash there. Jag lärde mej ganska snabbt nog att aldrig ha någo cash. Men aldrig skulle jag ha gissat att det var hon dock, hon var alltid så trevlig mot mej och jag verkligen gillade henne och hon ''hjälpte'' mej alltid.


Nu orkar jag inte skriva mera, fortsätter imorgon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti